ääni.

Runoilija Saatanatar

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never known.
 

hiljainen ääni
piilossa sielun syövereissä

kaiken pitäisi olla nyt hyvin
kuulen sihinän käärmeen heikon

miksi se ääni ei jätä mua rauhaan
se saa mut turhista asioista pauhaan'

istun liukkaalla kivellä

keskellä vaahtoavien tunteiden merta

myrsky repii sydäntäni
yskin ja tyrskin pahasta olosta

mutta vaikenen.

keinoa kehitellä yritän
tyynnyttää tämän pahan kierteen

se rikkoo minua
juovuttaa minut kyynelistä

en halua Helvetin sapeleihin
vaan Taivaan pilvihin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau, puit ajatukseni sanoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot