Yhdessä

Runoilija HotShot

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löysin itseni uudestaan kun aloin seurustela nykyisen tyttöystäväni kanssa...
 

Tulet lähemmäksi, otan kädestäsi kiinni,
en irti päästä, jäät viereeni.

Käteni ympärilläsi, hiuksesi poskellani.

Suukon hiljaisen, kuin kuiskauksen,
kuljetan huuliltani huulillesi

ja kuin kevät tuuli
korvaasi kuiskaan.

”Sua aina rakastan.”

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot