Kaipaus

Runoilija HotShot

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löysin itseni uudestaan kun aloin seurustela nykyisen tyttöystäväni kanssa...
 

Oot poissa, tosin vain hetken.
Sen hetken, kun sinua tarvitsen.
Tarvitsen enemmän kuin ennen.

Jos tänne tuut, nyt ja heti,
halaan sua tiukkaan, päästä pois en.
Koska sua tarvitsen ja ilman sua kuolen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot