Rakkauden tuli

Runoilija HotShot

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 27.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Löysin itseni uudestaan kun aloin seurustela nykyisen tyttöystäväni kanssa...
 

Luot lämmön sisälleni, kuin tulen,
joka ei kuitenkaan polta, vaan lämmittää.
Se saa mut tuntemaan, etten muita tunnekaan,
uskon nyt ettei tarviikaan, sillä sä oot mun ja sua
pois en koskaan halua ajaa...

Selite: 
Ensimmäin runo, jonka julkaisen muiden luettavaksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot