lause

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinkertaisia sanoja,
vaikeasti sanottavia,
ikinä ei unohda.

sydämeen kirjoitettuja lauseita,
helposti satuttavia,
ikäviä muistoja.

Surun runtelemia kasvoja,
kyyneliä poskilla,
vaaleanpunaisia paperilappuja.

Ei sitä saa koskaan sanoa,
siitä tulee turhia suruja,
monia turhia valheita.

yksi lause kaiken aiheutta:

Minä Rakastan Sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot