Palapeli.

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oltiin palapelinpaloja
samassa laatikossa.

Sitä palapeliä ei kukaan
koonnut koskaan.

Se ei yksinkertaisesti onnistunut.
Me ei sovittu yhteen.

Emme me olleet samasta pelistä,
Vaikka yhteisessä laatikossa olimmekin.

Se vaan ei mene niin.

Selite: 
Nojoo. :o
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno vertaus
ei sitä aina samaan kuvaan kuuluu, vaikka kuinka yrittäisi :/

hieno vertaus
ei sitä aina samaan kuvaan kuuluu, vaikka kuinka yrittäisi :/

 

Käyttäjän kaikki runot