Pojalle

Runoilija Annich

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei poika kun näin eka kertaa sut,
olin hetkessä täysin ihastunut.
Päässäni pyörit kaiken aikaa,
en pystyny muuhun keskittyyn lainkaa.
Se oli perjantai-iltaa kun uudestaan sut näin,
meinas sydän hyppää kurkkuun päin, sit
ujosti koitin hymyillä sulle,
sillon tajusin että oot tärkee mulle.
Vaik vielä ei tunnettu sillon,
enkä tiennyt edes millon
uudestaan nähtäs ja pääsisin taas,
maailman kivoimmalle pojalle jutskaamaan.

Nyt myöhemmin voin sanoo et,
ei mua onnellisempia oo ketkään toiset.
Mulla on maailman ihanin rakas,
ja täl hetkel antasin mitä vaan et pääsisin
sun luo takas.

Hei poika oot tärkeintä mulle maailmassa,
haluun kestää sun kans hyväs ja pahassa.

Selite: 
Tää on Sille Ketä Rakastan Eniten.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot