kun
sateisen päivän päättävä
ylimääräinen iltakokous ylitöinä,
musta jää iltalenkillä,
vuotava hana ja joulukuussa
patteri liian kylmä;
olen yhä tässä vieressä,
villasukassa reikänä,
inkiväärinä teessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi