KABOOM

Runoilija a8744b00de50dc260ad7768a0771d261

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2009
Viimeksi paikalla: 1.7.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puhtaalta pöydältä kohti onnea.
 

sänkyni lakana rullaantuu
ikävästi vain toiselta puolelta,
kun sinä olet poissa
taas monta kuukautta.
ei tässä ole saatana
mitään oikeutta, ei sanoja.
kun ikävä ei saa olla
ja ei ole edes mitään hajua,
ei mitään hajua
mistä kolosta edes löytäisin
jonkun uuden unikaverin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uneton yössä...
voi miten tuttua, mutta samalla
syvästi mieltä askarruttavaa.
Jospa kuitenkin löytyisi,
lukija toivoo ;)

Ihana :) Omalla tavalla hyvin hauska.

 

Käyttäjän kaikki runot