YKSISUUNTAINEN

Runoilija a8744b00de50dc260ad7768a0771d261

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2009
Viimeksi paikalla: 1.7.2019 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Puhtaalta pöydältä kohti onnea.
 

tahdoin vapautta,
nyt sitä sain;
seinät huutaa yksinäisyyttään.

en ajatellut tarkkaan,
mitä oikein hain.
en kai tiedä vieläkään.

nyt seison tässä;
käsissäni kruunuja,
harteilla maailman viitta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot