Nimetön

Runoilija kuutamonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä pelkää särkymistäsi. Ehkäpä juuri sirpaleistasi tavataan paras minäsi" "Suuruus ei ole koosta kiinni!"
 

Kyllä minä paljosta tiedän
Olenhan itkenyt kauneuden tähden
Niin myös vuoksi pohjattoman surun
Tuntenut herkän ja lohduttavan
enkelinsiiven hipaisun
Mutta myös pimeän jäisen
kosketuksen sielussani.

Olen haavoittunut, särkynyt,
Jälleen koonnut sydämeni palaset
Niin usein kaatunut
Yhä uudelleen noussut
Jatkanut läpi tulen, tallannut polun
Askel askeleelta hiukan tasaisemmaksi,
helpommaksi taivaltaa

Kovettanut jalkani sietämään
Kivien ja käpyjen pistelyä
Kyynelten läpi hymyillyt
Tuhkasta noussut
Elämänkoulussa luokalle jääneenä
taistellut ja hävinnyt jälleen
Kaikkien voittajien tapaan

Kyllä minä tiedän

Miten vähän silti ymmärrän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tokihan kirjoitan.. Tälle sivulle kirjauduin pitkästä aikaa, koska lie viimeksi käynyt. Kiitos sinulle kommenteistasi!

nää sun runot kyllä iskee muhun! Jotenki niin pystyy tavoittaa tunnetilat.. Sun pitäs ehottomasti kirjottaa lisää :)

 

Käyttäjän kaikki runot