Nimetön

Runoilija kuutamonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä pelkää särkymistäsi. Ehkäpä juuri sirpaleistasi tavataan paras minäsi" "Suuruus ei ole koosta kiinni!"
 

En minä ole
Hyvä ja viisas
Rohkea ja vahva
Kaikenkestävä

Enkä minä aina
Jaksa ymmärtää
Olla kärsivällinen
Rakastettava

Minä olen minä
Joskus ärsyttävä
Itkupilli ja turhanmurehtija
Kärsimätön ja kiukkuinen

En minä huono ole
Osaan rakastaa
Nähdä valon pimeydessä
Sydämeeni mahtuu koko maailma

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

just näin! Ü

Ihana rehellinen runo :)

Täydellinen kuvaus ihmisestä, pidin! :)

ihanan rehellinen ja aidosti näyttäytyvä runo =)

 

Käyttäjän kaikki runot