Nimetön

Runoilija kuutamonlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Älä pelkää särkymistäsi. Ehkäpä juuri sirpaleistasi tavataan paras minäsi" "Suuruus ei ole koosta kiinni!"
 

Jos joskus pysähtyisit
katsomaan ohikulkijoita
huomaisit paljon enemmän

Näkisit miten lopulta
kaikki on suurta jatkumoa
Ymmärtäisit

että erilaisine taustoinemme
ulkokuorinemme
ajatuksinemme ja tekoinemme

olemme lopultakin samankaltaisia
olemme Ihmisiä inhimillisiä
Ja jokainen ihmismieli

Toivoo, Rakastaa, Haluaa
Tuntee iloa ja surua
onnea ja pettymyksiä

Näkisit miten monta
erilaista tarinaa
ohitsesi kulkee päivittäin

Oppisit ehkä ymmärtämään
miten suhteellista kaikki on
Jos vain hetken malttaisit pysähtyä

Ehkä sinulla ei sitten enää olisikaan niin kiire elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niimpä niin! Lopulta kaikki samanlaisia, yhtä arvokkaita..liian kiireisiä :p

 

Käyttäjän kaikki runot