Nimetön

Runoilija Crabapple

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään kovasti pohtia aikaa ja elämää JA muistoja. <3
 

Anteeksi etten käyttäydy koodistosi mukaisesti.
Anteeksi, että ajattelen ennen kuin sokeasti noudatan käskyjäsi.
Anteeksi, kun en kykene sulattamaan käsittämättömiä ajattelunne tuotoksia.
Anteeksi, että tahdon omiani puolustaa, anteeksi, että samalla suojelen omaakin selustaa.

Olisi hienoa, jos asiat olisivat toisin, olisi hienoa, jos tämänkin näkökannan nähdä voisit.

Olisi upeaa, jos menneisyys ei meitä määrittäisi, olisi upeaa, jos puheet toisten ei riittäisi...

... tuhoamaan kaikkea hienoa ja hyvää - retkeä vuosien, yhteistä ajatusmaailmaa syvää.

Olisi mahtavaa, jos piikittely häviäisi tieltä tältä, silloin kaikille mahtava yhteisyys jäisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot