Nimetön

Runoilija Crabapple

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään kovasti pohtia aikaa ja elämää JA muistoja. <3
 

hukutan surun tummiin pilviin
sade hukuttaa kyyneleet mun silmiin
kukaan ei mieti mikä tota surettaa
sade peittää surun ja katseet saa odottaa

auringon paisteessa itkevä ihminen
saa osakseen sääliä ja liikaa katseita
ihminen itkevä ilman aseita
joka haluis päästä just pakoon niilt katseilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot