manuaali

Runoilija Crabapple

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään kovasti pohtia aikaa ja elämää JA muistoja. <3
 

Loin sulle käyttöohjeet itsestäni
ja luit ohjeet rivien välistä
ja sanoit ohjeiden olevan turhia
itsevarmuutesi huokui suurena

osasit soveltaa ohjeita
hetken

ei saa laiminlyödä
ei saa unohtaa
ei saa jättää yksin vaeltamaan
ei saa sanoilla satuttaa
ei saa tehdä mitään, mikä joskus voisi kaduttaa

unohdit täysin toisen puolen
ilman huomiota varmaankin kuolen
missä ovat halaukset ja hellät suukot
unohda salaukset ja terävät puukot
muista hieronta ja jatkuva hellyys

sanoit mulle etten voi määritellä käyttäytymiskoodia
ja mä odotin sulta iltaisin suloista oodia
ilta joka mua varten suunniteltu olisi
rakkauden hellät pisarat kolisi
kovaa satoi peltiseen kattoon
illanvietot vaihtuivat jatkuvaan rattoon

et mua kestä yhtäkään päivää
ilman viinaa ja huolenhäivää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot