Nimetön

Runoilija Crabapple

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tykkään kovasti pohtia aikaa ja elämää JA muistoja. <3
 

yksi päivä viikossa pelastaa elämän
mä nään sun selän loittonevan ja
huomaan taas yksinäisyyttä selätän

jäädä tänne ylhäiseen yksinäisyyteen
absurdi yksinäisyys selätän sen teen ja
huominen tulee hitaammin jos kulutan
ajan kaikkoavan vain tuijottamalla tähtiin.

mitä kolme vuotta sitten tapahtui, se nähtiin
erottiin tavattiin ja sovussa taas palattiin
yhteen asumaan huonetta jakamaan

ja yhdessä jatketaan matkaa taitetaan
ja yhdessä asutaan talossamme rakastetaan
päiviä vietetään aikoja muistellaan

harmaat muistot ja kelmeät kuutamot
vuosia takana ja ikuisuus tulossa.
naiivisti odotan aina päivää uutta
odotan ja odotan se on osa ikuisuutta

ja olutta me maistellaan
ja savuketta haistellaan
ja vierekkäin nukutaan
ja muistoja muistellaan

joku päivä unohtuu
yksinäisyys, kaikki muu
tärkeimmät asiat
ja seikat ja muut
on mun päässäni ja
sä viereeni tuut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot