Nimetön

Runoilija tiipppa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö huokaa ja hymyilee,
matka on ollut pitkä –
ja pidempi edessä.

Mustat hiukset kihartuvat – hymy nousee huulille –
vallattomasti,
vailla huolia,
hetken aikaa.
Taistelu ei ole taistelu
ilman sanoja.
Kilvet ja miekat,
seipäät, peitset ja sapelit
koostuvat täällä vain kirjaimista.
Koska sanat voivat parantaa kipua
mutta tuska ei myönnä sanoja.
 

saippukuplia
mun aurinkolaseihin

rikkoutuessaan
ne vapauttavat
savua

sä täytit ne
ja sä täytit ne mun tuskalla

auringonlaskuja
sun kameran filmille

painuessaan
horisontin alapuolelle
yksinäisinä

sä vangitsit ne
ja sä vangitsit ne iloiten tulevasta

kauniita hymyjä
suodaan toisille

erotessamme
koivutien risteyksessä
omiin suuntiimme

sä rikoit meidät
ja sä rikoit meidät nauraen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

kohtalokas

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 1 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 2 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo