Nimetön

Runoilija tiipppa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö huokaa ja hymyilee,
matka on ollut pitkä –
ja pidempi edessä.

Mustat hiukset kihartuvat – hymy nousee huulille –
vallattomasti,
vailla huolia,
hetken aikaa.
Taistelu ei ole taistelu
ilman sanoja.
Kilvet ja miekat,
seipäät, peitset ja sapelit
koostuvat täällä vain kirjaimista.
Koska sanat voivat parantaa kipua
mutta tuska ei myönnä sanoja.
 

Hiljaiset askeleet
värjöttelevät varjoissa

Kristityt kohtaavat Helvetin
myyvät sielunsa Saatanalle
pelastuksesta

Koska on vain

nyt ja tässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 1 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 2 Runo
tiipppa Nimetön 1.10.2012 0 Runo