Nimetön

Runoilija Ibiza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahvia, kirjallisuutta, rock-musiikkia, unettomia öitä.
 

pakkaspäivien alkuna
jäätyä asemalla
halkeaa huulet, kädet
vein junat myöhästykseen
lumivesisade

unessani olet
viettämässä iltaa
viini virtaa
istut poikien syliin
sivellen jalkoja
silmäyksiä, hymyjä

pakkasaamu herättää
ettet ole lainkaan, joukossa
ihan joku muu
hyljeksitty, melankolinen
uneton

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ibiza Nimetön 6.11.2007 0 Runo
Ibiza Nimetön 27.8.2007 0 Runo
Ibiza matto 24.8.2007 0 Runo
Ibiza Nimetön 3.11.2006 0 Runo
Ibiza Haihtuneet 23.10.2006 0 Runo
Ibiza Stranded 23.10.2006 1 Runo
Ibiza Mustaan kahviin hukkuva 31.7.2006 1 Runo
Ibiza Vuoronumero 9.6.2006 2 Runo
Ibiza Purkinavaaja 24.4.2006 1 Runo
Ibiza Sattui 7.2.2006 0 Runo