Kerron salaisuuden

Runoilija Siimes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2021
Viimeksi paikalla: 29.11.2023 20:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 32-vuotias runoja rakastava, maailmaa sanoin ja kuvin jäsentelevä nainen. Kaivelen runojani pikkuhiljaa pöytälaatikosta päivänvaloon, arasti, mutta avoimesti, tuntuu että on pakko. 
 

Kerron hiljaa salaisuuden,
kuiskaan,
tyynen järvenselän päälle,
salaisuuden yksinäisen
kipeän, aran

mätänevä puutikku haavassa
märkii
on repäistävä irti

Kuiskaan hiljaa järvenselän päälle:
odotan sinua!

Odotan sinua, odotan sinua
kaikuu järven takaa

arka olen
syyllinen omaan tuskaani
painun maahan,
haistan mäntyjen juuret

puuhun karheaan ei nojata voi

sisälläni yhtä karheaa, kipeää
keuhkoputkeni kaarnaa

painun maahan,
taivas on ylläni sokaisevan kirkas,
rusentava

odotan sinua
Mutta olen liian väsynyt
tulemaan vastaan.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunne tunnistettavissa. Joskus ei vain jaksa, vaikka tietää mitä haluaa. Kiitos hienostasi ♡
Tunne tunnistettavissa. Joskus ei vain jaksa, vaikka tietää mitä haluaa. Kiitos hienostasi ♡
Niinpä.. kiitos kommentista!
Tuttuja tunteita minullekin. 
Upea, koskettava runo. 
Kaunis kiitos:)
 

Käyttäjän kaikki runot