Tyhjän päällä seison

Runoilija Iggy

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2016 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Misfit growing monsters.
 

Sä olit sairas,mutta mun maailma ja mun taivas.
Sen äänen,sen sykkeen sun sydämen,viimeiseen mä kuuntelin.
Nyt kätesi kylmät on,mun olotila levoton,tunne aika avuton.
Mun maailma se tyhjä on, kodin tuoksu,lämpö,ohi on.
Nyt kylmä on ja annan olla , kuolo hakekoon mut jo. Luovutan ja anastan sen turhan marinan.
Anna Anteeksi.
Olet mun sankari ,mun rakas isäni. ♡

Selite: 
♡
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot