Ode to my love

Runoilija Iggy

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.2.2004
Viimeksi paikalla: 19.3.2016 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Misfit growing monsters.
 

My darling
I call you my tinkerbell
Although it don´t describe you well
You say it isn´t macho enough
For me,it´s just the right amount
My love,you are my final high
that´s just how much I love you
Yes darling, you are my tinkerbell

Selite: 
Lyhyt mutta kaiken se kertoo <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot