Ensimmäinen sija

Runoilija 03c623eb5a90c126ec7aa097a0c829cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 14:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole väliä sillä, miten ihminen kuolee, mutta kylläkin sillä, miten hän elää.— Samuel Johnson
 

Pienikin voitto voi antaa sinulle elämän.
Voita itsesi, älä anna sille valtaa.

Anna palaa!
Näytä heille kaikille,
että pystyt siihen.

Älä ihmettele miksi muut ovat hiljaa,
eivät he sinusta pahaa puhu,
he ovat vain sairaanloisen kateellisia.

Usko itseesi,
voita itsesi.

Näytä heille.
He rakastavat sinua.
Sinun perheesi.

Älä kaipaa entistä,
rakasta tulevaa.
Rakastele.

Tulevaisuus parantaa kipeät, vuotavat haavasi.

Selite: 
näin pitkästä aikaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimaa tuova runo, tykkään :)

Suoriudu elämästä.

oo-oo. rakastuin tähän. ainakin melkein.
mä tartten tällaisen runon.
jokainen ehkä tarvitsee.

 

Käyttäjän kaikki runot