Take me out

Runoilija 03c623eb5a90c126ec7aa097a0c829cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 14:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole väliä sillä, miten ihminen kuolee, mutta kylläkin sillä, miten hän elää.— Samuel Johnson
 

Minä en asu täällä.
Minä olen vain.

Yksinäistä elämää,
yksinäistä sielua ikävä.

Vie minut pois,
nopeasti,
aika on lopussa.

Sinä sanot kaiken vääryydellä,
sivallat lailla Zorron sieluuni jäljen.
Miksi?

Vaikka en asu täällä,
vaikka sieluni on kadonnut,
minäkin olen silti vain ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot