Toivo, Lea, Leevi ja Aino

Runoilija 03c623eb5a90c126ec7aa097a0c829cc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.8.2018 14:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ole väliä sillä, miten ihminen kuolee, mutta kylläkin sillä, miten hän elää.— Samuel Johnson
 

Hetki sitten teitä oli vielä neljä.
Nyt kuusi vuotta myöhemmin, on enää yksi jäljellä.

Te kolme, jotka jo olette pois lähteneet,
olette minulle edelleen rakkaita.
Olette mielessäni päivittäin.
Kunnioitan teitä ottamalla ihooni teidän nimet.

Tiedän myös sen,
että vaikka ette ole enää täällä,
te olette turvanani ja vahditte kulkemaa tietäni.
Poistatte kaikki risut ja oksat tieltäni,
jotta en kaatuisi ja loukkaisi itseäni.

Te pidätte minusta huolen.

Ja hän, yksi joka kulkee vielä kanssani rinta rinnan,
on vain yhden puhelin soiton päässä.
Aina valmiina kuuntelemaan ja auttamaan.

Kanssa ihmiset,
kunnioittakaa isovanhempianne.
He ovat kultaakin arvokkaampia.

Toivo, usko ja rakkaus.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot