Nimetön

Runoilija Julytus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Strike back !
 

Jätät minut sellaiseen tyhjyyteen, josta ei pääse pois
Se saartaa minut kerta toisensa jälkeen
Tiedän sen tulevan ja silti yllätyn

Ja se sattuu ja tuntuu niin hyvältä
Tunnen olevani elossa, joka soluni kiljuu
Herätit uinuvan ruumiin, elävän kuolleen

Silti toivoisin sinun jäävän
Mutta ethän sinä jää
Olet herättäjä
Katoaja
Jättäjä
Pelaaja

Tartun käteen, joka ei ole minua varten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julytus Nimetön 13.2.2009 1 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 16.12.2008 0 Runo
Julytus Virheet, erheet 16.12.2008 0 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 2 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 0 Runo