Nimetön

Runoilija Julytus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Strike back !
 

Joku rikkoi sinut jo ennen minua
Teki sen, jotta et koskaan kuuluisi minulle

Mitä sinä niin pelkäät?
Oi, enhän minä sinua satuttaisi

Tämä sydän on sinun
Ja nämä kädet
Ja ne hetket
Ja tämä asunto

Mutta sinä vain juokset
Näen kauhun silmissäsi kun lähdet

Ja tämä pieni säälittävä mytty rukoilee sinua jäämään
Ja se sattuu, voi että

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julytus Nimetön 13.2.2009 1 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 16.12.2008 0 Runo
Julytus Virheet, erheet 16.12.2008 0 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 2 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 0 Runo