Kaiken antanut

Runoilija Hennarii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2004
Viimeksi paikalla: 29.7.2020 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-02, -03 ja -07 synt. tyttöjen äiti <3 puran tällä tavoin runoilemalla tuntojani, ajatuksiani, olotilojani.. kiitos jos jaksat lukea ja kommentoida! =)
 

Tukahduta tunteesi
anna sydämesi vaipua ikiroutaan,
sillä se sattuu liikaa,
liian usein sieluni sirpaleita
kerään.
Kuin en tuntisi
vain pintoja valelisin
sieluni pohjapiirroksia
tarkkailisin
kaukaa.
En halua
en tuntea
en näin,
haavoitettu nurkkaan
ajettu,
alaston.
Kuinka elämä
voikaan raadella
rakkaudettomuudella
tyhjäksi kaiken tehdä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavasti kuvattu rakkaudettomuuden tunnetta!
 

Käyttäjän kaikki runot