Nimetön

Runoilija Hennarii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2004
Viimeksi paikalla: 29.7.2020 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-02, -03 ja -07 synt. tyttöjen äiti <3 puran tällä tavoin runoilemalla tuntojani, ajatuksiani, olotilojani.. kiitos jos jaksat lukea ja kommentoida! =)
 

Minä huokailin
yön syliin
mieleni syntyjä
tummia
pimeydestä
otteeseen saaneita.
Minä kaipasin
kyynelin
jotain
jolle en löytänyt nimeä.
Sydämeni haavat
käärinliinoihin sidottuina
vapisevin mutta
eilistä varmemmin jaloin
askeleeni
juoksee vapauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistelua, ja ihmisenä kasvamista.
Positiivista uskoa!

 

Käyttäjän kaikki runot