Kalevala-rakkaus

Runoilija Peltienkeli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Ihastuminen päiväksi vuodessa pelastaa tunne-elämän~
 

Rauta komentaa puiden Tulta,
Tuli komentaa kuumaa Rautaa.
Mies ja nainen.
Kalevala-rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lietso lietsothan
oranssin hehkuvaksi
aihioni ain
-jotta tuntein kuvaksi
muotoituis taottavain...

 

Käyttäjän kaikki runot