Vieras rakas

Runoilija Peltienkeli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Ihastuminen päiväksi vuodessa pelastaa tunne-elämän~
 

Vieras rakas huulillani
kahtoo miun puoleeni

Vaisu on vastaanotto
missä yksin saatan

Kiire on takas
oikeeseen sylin poltteeseen

Viekas paha huulillani
hukuttaa minun murheeni.

Selite: 
Alkoholismi
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovela

Kiehtova.
Pidän paljon.

Ovela

Kiehtova.
Pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot