7.6.2011

Runoilija Peltienkeli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Ihastuminen päiväksi vuodessa pelastaa tunne-elämän~
 

Aika juoksee, suorastaan kiitää.
Sillä on jäniksen käpälät ja kolibrin siivet.
Se on hevosen selässä ja sen turpa vaahtoaa
kuin tuulispäällä konsanaan.

Viisarit eivät kuitenkaan liiku tavallisesta tavastaan sen kovempaa kuin eilenkään.
Se matelee.
Suorastaan ryömii.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot