Tänään

Runoilija batman

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2021
Viimeksi paikalla: 28.5.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1994

 

Ei apulantaa

kukkia

rakkauslauluja

liian paljon

liian paljon

liian paljon

liikaa

rakkauslauluja

jo masennus

koska

liikaa

rakkauslauluja

liikaa

kukkia

liikaa

apulantaa

koska liian vähän kukkia

liian vähän rakkautta

liian vähän rakkauslauluja

ei silti

liikaa ei riitä

tulee enemmän

masennus

tekokukkia

tekopirteyttä

tekohengitystä sieluun

tekorakastus mainostaulussa

hyvä meininki

rahaa rahaa

ei minun sydän

 

ei

 

 

tuolla jossain

sydämeni

tuonne jonnekin kuuluu

joku nainen

saa sen

ei apulantaa

ei kukkia

ei rakkauslauluja

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, kukat ovat kauniita, jos vaikka katselisi, tai kastelisi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot