Sanottu

Runoilija batman

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2021
Viimeksi paikalla: 28.5.2021 19:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.3.1994

 
Miks uskoisit sä totuuteen,
jos se sulle kerrotaan ?
Eikö ookin aina vaan,
että joudut itse katsomaan ?

On laidalla omat värinsä,
ja keskellä kaikki kutsumus,
sinne joku on laskenut kotinsa,
jonkun ensimmäiseen elämään.

Meillä ollaan yhtä mieltä,
tahdotaan vain rakastaa,
kun puolesta kaikkein uskotaan,
niin sanoja laitamme lämpimään.

Sinun sydämeesi onnea toivomaan,
jokaiseen aamuun iloa nostamaan,
juuri sinua tahdomme rakastaa,
emme me sanat, vaan tosiasiat.


Rakkaus ei oo sokea,
vaan sokea sydän väittää niin,
mut rakkaus tietää juuri kaiken,
ja on matkalla aina tutkimaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuus taitaa olla meillä kaikilla hiukkasen erilainen, asiasta kuin asiasta. Hyvä runo.  :)
Rakkaus on varsin ihmeellistä, kuka tietää tuleeko se mistä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot