muriseva ja murtuva muuri

Runoilija ~pieni.lintueläin~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ehkä me annetaan ja otetaan kaikki liian vakavasti / ehkä mikään ei lopulta / ole kovin tärkeää / ehkä kaikki on yksinkertaista / minkään takana ei ole mitään / eikä kukaan ole kenenkään / koskaan ollutkaan" -Arno Kotro / musta morsian
 

voisin
voi niin minä voisin
ottaa sinut vahvaan syliini

kieputtaisin sanoissani
kuuntelisin hiljaisuuttasi
olisin sinulle tuki turvallinen
kun olet järkkynyt
järkyttynyt

mutta olet järkkymätön
järkkymätön raunio

se sinä olet

en osaa

tarvitsetko edes
miltä tuntuu sinun ikäväsi

selviydyn
selviydytkö sinä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot