no juurikin siksi

Runoilija ~pieni.lintueläin~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ehkä me annetaan ja otetaan kaikki liian vakavasti / ehkä mikään ei lopulta / ole kovin tärkeää / ehkä kaikki on yksinkertaista / minkään takana ei ole mitään / eikä kukaan ole kenenkään / koskaan ollutkaan" -Arno Kotro / musta morsian
 

kuuntelen hiljaista hengitystäsi

se on tämä kesäyö

ne ovat nämä rakkaat ystäväni

ne ovat nuo hyttyset

se on ystäväni,
joka kaataa vettä selkääni

se on tuo tuhkis

se on tuo hiipuva nuotio

se on se ihmissuhteiden
sotku tässä savun keskellä

se on se kolme tuntia kestävä
tarina, jota kukaan ei jaksa
kuunnella

se on se eilinen päivä
ja mitä huominen tuokaan
tullessaan

sen takia olen onnellinen

Selite: 
ihana, ihanampi kesä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot