korpin päivä

Runoilija ~pieni.lintueläin~

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"ehkä me annetaan ja otetaan kaikki liian vakavasti / ehkä mikään ei lopulta / ole kovin tärkeää / ehkä kaikki on yksinkertaista / minkään takana ei ole mitään / eikä kukaan ole kenenkään / koskaan ollutkaan" -Arno Kotro / musta morsian
 

kevätaurinko paistaa
heräät siihen
että kätesi hapuaa

tyhjää lakanaa

joku on sanonut, että parhaat jäävät yksin

kahvia ei tule keitettyä koko pannullista

painat kasvot käsiisi, vaikka tiedät kaiken olevan hyvin

ihminen on tehty toista ihmistä varten

kalenterisi täyttää kaatuvat seinäsi

pakko pestä pyykkiä, että elämä olisi vaikka järjestyksessä

äh

mitä perkelettä
se on vaan tää päivä

nousen keittämään kahvia

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot