Lapselleni.

Runoilija Emiliis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 31.3.2021
Viimeksi paikalla: 14.5.2021 15:59

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.10.1990

Runoja masennuksesta. 
Runoja ahdistuksesta. 
Unohtamatta valon pilkahduksia.

 
 
Minä olen vastuussa minusta
et koskaan sinä

Sinulle en toivo näitä saappaita.
Äläkä seuraa minun jalan jälkiäni.

Sinun harteille en taakkaani kaada,
vaikka joskus väkisin ehkä tahtoisitkin sen kantaa puolestani.

Ennemmin otan kaikki huolesi
omieni seuraksi.
Sillä siihen sopimukseen nimeni kirjoitin,
kun sain sinut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Monenlaisia tunteita herättävää, mielekästä pohdintaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot