Äiti.

Runoilija Emiliis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 31.3.2021
Viimeksi paikalla: 14.5.2021 15:59

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.10.1990

Runoja masennuksesta. 
Runoja ahdistuksesta. 
Unohtamatta valon pilkahduksia.

 
 
Sinä yönä kuu teki minut surulliseksi.
Aivan kuin se olisi äitini, joka katsoo minua.
Kuunsäteet tuntuivat lasereilta,
lävistäen reikiä sieluuni.
Aivan kuten äitini katse. 

Kuulin kuinka se kutsui nimeäni.
Teeskentelijä! Luulitko voittavasi?

Enkä enää uskaltanut katsoa kuuta.
Etten vain itkisi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kirjoitettu
Harmi, jos kuuta katsoessa tulee surulliseksi, kohta on puolikuu <3 
 

Käyttäjän kaikki runot