Ole vaan

Runoilija Xaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2021
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 15:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ole vaan oma itsesi, sitä mitä olet. 
Älä kumarra toisten haluille, älä mielikuville.

Ole vaan mitä haluat, mihin pystyt. Ole olemassa. 
Hyväksy se, mitä muut ovat, sellaisina kuin ovat. 

Älä pyri kaltaisekseen, pyri omaan parhaaseesi.
Rakasta niin lujaa kuin pystyt, menettämättä itsestäsi mitään. 

Ole vaan aito, rehellinen itsellesi.
Kuulosta itseltäsi, kerro omin sanoin. 

Ole vaan vihainen, jos haluat. Ole inhottava, jos on pakko.
Ole vaan itsesi.

Silti rakastan sinua! 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On ihanaa, että saa olla oma itsensä ja silti rakastetaan <3
-just näin!m a h t a v a!ja hyvin kirjoitat aiheesta!****
Mielikuvien ja aitouden piiri pyörii. Ensivaikutelmat testataan arjessa.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Xaina Verkossa 27.5.2021 5 Runo
Xaina Multitasking 7.5.2021 2 Runo
Xaina Rakkaus 26.3.2021 4 Runo
Xaina Sekaannus 26.3.2021 2 Runo
Xaina Illan tullen 8.3.2021 4 Runo
Xaina Luottamus 8.3.2021 2 Runo
Xaina Pettymys 23.2.2021 2 Runo
Xaina Ole vaan 23.2.2021 3 Runo
Xaina Ilta tummuu 9.2.2021 2 Runo
Xaina Sekaisin 9.2.2021 4 Runo