Ilta tummuu

Runoilija Xaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2021
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 15:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Taas on tumma ilta, yötä vailla. Päivä pitkälti ohitse.
Aamu ei tiennyt, mitä päivällä vastaan tuli.
Nyt se on nähty, nyt se on koettu. Kaikki on vanhan kertausta.

Huominen, mitä tuot tullessasi,
yllätyksiä entisten joukkoon, 
pettymyksiä surujen sivuun, 
Iloja riemuja naurua?

Opin tänään, ettei mikään ole yksinkertaista, 
mikään ei ole loppujen lopuksi mennyt.
Kaikki palaa takaisin tavalla tai toisella,
ympyrä pyörii,
piirit kapenee,
maailma on todella pieni. 

Tule huominen, tule ja tee minusta viisaampi
Tule ja purista
Tule ja pysäytä!


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aamu ei tiennyt. Sanoihin sisältyy paljon. Elämä on koettavissa. 
Joka päivä voi oppia jotakin uutta, se on hyvin kiehtovaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Xaina Verkossa 27.5.2021 5 Runo
Xaina Multitasking 7.5.2021 2 Runo
Xaina Rakkaus 26.3.2021 4 Runo
Xaina Sekaannus 26.3.2021 2 Runo
Xaina Illan tullen 8.3.2021 4 Runo
Xaina Luottamus 8.3.2021 2 Runo
Xaina Pettymys 23.2.2021 2 Runo
Xaina Ole vaan 23.2.2021 3 Runo
Xaina Ilta tummuu 9.2.2021 2 Runo
Xaina Sekaisin 9.2.2021 4 Runo