Sekaannus

Runoilija Xaina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2021
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 15:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Virheliikkeitä, epähuomiossa, arvaamatta, yllättäin.
Mieli poukkoilee, etsii suojaa, rauhaa.
Levoton sielu lentelee päämäärättömästi, sinne tänne.

Tuulien teitä, osuu minne sattuu, toivottavasti kivutta kuitenkin.
Laukoo ja laukkaa, 
pysähtymättä.

Levoton mieli ei saa rauhaa, kiire kasvaa ei-minnekään,
jonnekin tavoite kuitenkin.

Ikävän tunne rinnassa, teinkö jotain väärin kiireissäni, 
olinko huolimaton, 
laiska 
vai tottelematon säännöittä?

Kiire kasautuu virheiksi,
virheet ärtymykseksi,
ärtymys pakottaa väsymykseen.

Stop! Kiire seis!
Rauha!! 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei aina kannata olla menossa "pää kolmantena jalkana" <3
Totta turiset! Hyvä viisas ajatus!
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Xaina Verkossa 27.5.2021 5 Runo
Xaina Multitasking 7.5.2021 2 Runo
Xaina Rakkaus 26.3.2021 4 Runo
Xaina Sekaannus 26.3.2021 2 Runo
Xaina Illan tullen 8.3.2021 4 Runo
Xaina Luottamus 8.3.2021 2 Runo
Xaina Pettymys 23.2.2021 2 Runo
Xaina Ole vaan 23.2.2021 3 Runo
Xaina Ilta tummuu 9.2.2021 2 Runo
Xaina Sekaisin 9.2.2021 4 Runo