Vain me kaksi

Runoilija Ronaldo runosielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.1.2021
Viimeksi paikalla: 21.1.2021 11:26

Asuinpaikka: KOUVOLA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Yön vanhaa kahvia keittimessä
sanomalehteä ei vielä tullutkaan
Juuri nyt tarvitsen sinua
jakamaan suden hetkeä kanssani
Saattaisi olla sen aika
kaivertaa kynällä nimet aikamme kirjaan
ja olla hiljaa vain me kaksi
uuden päivän odotuksessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, uutta päivää on suloista odotella kahdestaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot