Tänään etsin itseäni

Runoilija Ronaldo runosielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.1.2021
Viimeksi paikalla: 21.1.2021 11:26

Asuinpaikka: KOUVOLA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Tänään haen sanomalehteä
mikä eilen jäi laatikkoon
Autiolla kyläraitilla etsin itseäni
enkä löydä mitään
paitsi kotoa mukillisen kahvia
ja yöradion viimeiset äänet
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä olla myöskin itsekseen, kaikessa rauhassa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot