Ohi

Runoilija Paperienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2004
Viimeksi paikalla: 7.4.2021 13:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuus yrittää jatkuvasti
raapia kättäni verille,
jotta irrottaisin otteeni
jyrkänteen reunalta.



Suurin osa runoistani on piilotettuna puutteellisuuden, älyttömyyden tai mielentilan takia, mutta alla jokseenkin näyttökelpoisia.

Valtava kiitos kaikille, jotka ovat laittaneet kommenttia runoihini. Arvostan kaikkea palautetta enemmän kuin paljon ja yritän tehdä vastavierailuja.
 


Kaikki on tässä,
tähän se päättyy,
eikö niin, eikö?

Todellisuudessahan kaikki on ollut ohi jo kauan sitten
ja voin vain nauraa vioilleni,
ja sille kuinka en todellisuudessa tiedä todellisuudesta mitään.

Olen yhtä paljon syyllinen kuin sinä,
ja tiedän sen helvetin hyvin itsekin.
En juuri nyt uskalla kohdata ajatuksiani,
yritän uudestaan huomenna.

Soittorasia soittaa viimeiset sävelensä,
ja pelkään itseäni enemmän kuin koskaan
(vaikka ammunkin aina hieman ohi).

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä idea tossa keskellä (en juuri nyt uskalla kohdata ajatuksiani, yritän uudestaan huomenna)
Myös loppu on hienon moniselitteinen.

Hyvin rakennettu kokaisuus, pidin tästä.
Loppu jäi hyvällä tapaa mietityttämään. Siinä jotain niin lopullista ja voimakasta, mutta viimeiset sanat muuttavat mielikuvaa.. hmm.. *jää pohdiskelemaan*

 

Käyttäjän kaikki runot