Tyhjä sydän

Runoilija Paperienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2004
Viimeksi paikalla: 7.4.2021 13:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuus yrittää jatkuvasti
raapia kättäni verille,
jotta irrottaisin otteeni
jyrkänteen reunalta.



Suurin osa runoistani on piilotettuna puutteellisuuden, älyttömyyden tai mielentilan takia, mutta alla jokseenkin näyttökelpoisia.

Valtava kiitos kaikille, jotka ovat laittaneet kommenttia runoihini. Arvostan kaikkea palautetta enemmän kuin paljon ja yritän tehdä vastavierailuja.
 


Minä olin se joka käveli pois,
eikä minulle jäänyt mitään muuta kuin
kourallinen unelmien sirpaleita ja tyhjä sydän.

Ehkä annoimme periksi liian aikaisin.
Mutta onko se sen arvoista,
jos kumpikaan ei ole
valmis taistelemaan?

Kuuntelen hiljaisuutta,
nämä aamut ovat minun,
ja voin kuvitella,
ettet koskaan ollutkaan siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Niinpä, ilman halua taistella tuskin on sen arvoista...haikea, hieno runo

aaw sydäntä riipaisevaa tekstiä. :<

kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot