HILJAISUUS

Runoilija utupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Intohimoinen runonrustaaja
 

Suviaamun
lempeä sifonki
hartioilla,
pään päällä
lintuin laulun
sädekehä.
Sano mulle,
kastoiko katsettas
sinitaivaan
silkkinen suudelma!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tänään on ainakin täällä satanut vettä ja tuullut koko päivän.
Hyvin kaunis, äärettömän herkkä runo joka vie lukijan mennessään.
Kiitos!
Ihana tunnelma :>
Kiitos kommentistasi!
Tunnelma oli todella ihana, käki kukkui ja taivas väreili.
:> Hienoa!
Hui kun sykähdytti kauneudellaan, runossasi helisevä herkkyys !
 

Käyttäjän kaikki runot