Aamu

Runoilija utupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Intohimoinen runonrustaaja
 
aamu-usvassa 
vaeltavat 

pehmeät kätesi 
nuo hyväntekijät
hiihtelevät hiljaa
hipiäni vavahtelevilla 
hangilla
laskettelevat kaikki
kurut ja kumpareet 

herättävät nukkuvan
tunturikissan 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-tunturikissa kuulostaa pehmeältä, jostain syystä ajattelen kumminkin 

lumileopardia? siperiantiikerit ovat kyllä kuolleet vissiin aikoja sitte sukupuuttoon?

Vaikka ennen oltiin syöksylaskijoita kaikki tyynni, niin kyllä kumparelasku silti...
Kerrassaan upeasti kuvailtu, paljon hyviä aamuja toivon.
Iso tykkäys, hieno  :)
 

Käyttäjän kaikki runot