Nimetön

Runoilija utupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2023 17:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Intohimoinen runonrustaaja
 

Miks´ tänä suvena
taivas on niin itkuinen?
Miks´ tänä suvena
sielus´ on niin tuskainen?

On kuin pistäis pilvet
pistimillään maata,
ei sun sanas´ säilä
sivaltamatta olla saata.

Ja kohta taas, kuitenkin;
tuo taivaan lämpö
alas maahan säteilee,
ja mun syömein
sun lempes´ yltäkylläisyydess´ lymyilee!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa runoutta:)

 

Käyttäjän kaikki runot